Voorgerechten

Carpaccio van rund / basilicum / dennepitten / olijfolie / slaatje / Parmezaanse schilfers. €14.50

 

Carpaccio van tonijn / basilicum / dennepitten / olijfolie / slaatje / Parmezaanse schilfers. €16.00

 

Garnaalkroketten / slaatje. €15.50

 

Kaaskroketten van Oud Brugge kaas / slaatje. €9.00

 

Gegrilde gamba’s /kruidenolie /tartaar / slaatje. €19.00

 

Gegrilde gamba's/ couscous/ charmilla saus (lieven style)= gepimpte Marokkaanse tomatensaus. €20.00

 

Bouchot mosselen v/d chef. €13

 

Bouchot mosselen met fregola pasta & chorizo. €14

 

Bouchot mosselen lookroom. €14

 

Bouchot mosselen Thai. €14

 

Vitello Tonato. €16

 

Focaccia met sardienen a la plancha/ gekonfijte tomaat, oregano, tomaatjes, geitenkaas, olijven & rucola. €14. TIP: ZONDER SARDIENTJES= VEGGIE €10

Volgorde: 
2.00